Det 2-dages Guldmedlemskabsabonnement giver dig en chance for at bruge vores tillægspakker gratis i løbet af perioden. Hvis du ikke opsiger dette medlemskab før udløbet af den 2-dages periode, vil det automatisk gå over i vores 2-måneders medlemskabsabonnement.

Hvis du vælger det 2-dages Guldmedlemskab-prøveabonnement, vil der på dit kredit-/debetkort efter udløbet af den 2-dages periode automatisk blive trukket et gebyr for et 2-måneders medlemskabsabonnement, medmindre prøveabonnementet er blevet opsagt. Efter hver afsluttet 2-måneders periode vil dette medlemskabsgebyr blive genopkrævet, indtil du siger medlemskabet op.

Hvis du ikke ønsker at overgå til et 2-måneders medlemskab og bruge vores tillægspakker længere, skal du opsige medlemskabet, før det 2-dages Guldmedlemskab udløber.

Alle pakker er genopkrævnings-abonnementer. Vi tilbyder ikke refusion af medlemskaber, men vil aldrig stoppe dine ydelser før din fornyelsesdato, så at du altid vil få den maksimale service fra gettinglaidtonight.net.