Hankkimalla 14 päivän Kulta-jäsenyyden saat kaikki sivuston lisäominaisuudet käyttöösi. Huom.!Mikäli et peru jäsenyyttäsi ennen 14 päivän jakson loppumista, muuttuu jäsenyytesi automaattisesti 1 kuukausi mittaiseksi.

Kun päätät hankkia kokeeksi 14 päivän Kulta-jäsenyyden, muista, että jakson loputtua maksukortiltasi laskutetaan normaali 1 kuukausi jäsenhinta, ellet ole koejakson aikana perunut jäsenyyttäsi. Tämän jälkeen jäsenmaksu laskutetaan jokaisen 1 kuukausi jäsenjakson jälkeen siihen saakka, kunnes peruutat jäsenyytesi.

Jos et halua hankkia 1 kuukausi jäsenyyttä, muista perua jäsenyytesi ennen kuin 14 päivän Kulta-jäsenyyden koejakso loppuu. Peruessasi jäsenyyden menetät myös oikeuden käyttää Kulta-jäsenille kuuluvia sivuston lisäominaisuuksia.

Kaikki jäsenpakettimme laskutetaan kausittain, ja ne ovat voimassa siihen saakka, kunnes asiakas peruu jäsenyyden. Emme tarjoa takaisinmaksua. Mikäli et halua peruuttaa jäsenyyttäsi, on se voimassa katkeamatta siihen saakka, kunnes uusi jäsenkausi alkaa. gettinglaidtonight.net tarjoaa sinulle turvallisen käyttökokemuksen.